среда, 3. април 2019.

Mister No Libellus 96, 97 i 98




“KOLUMBIJAC” je naslov treće naše knjige od njih ukupno osam koliko će ih biti u novoj turi koja bi do kraja sljedećeg tjedna trebala biti u prodaji, a riječ je o 96. knjizi Mister Noa koja je izvorno objavljena u svibnju 1993. godine u broju 216 redovnog serijala.

Scenarij ove pustolovine napisao je Roberto Dal Prà, crtež potpisuje Luca Dell'Uomo, a naslovnicu Roberto Diso. 

Na kraju još samo informacija da će “Kolumbijac” tijekom prva dva mjeseca koštati 120 kuna, a potom će mu cijena biti regularnih 150 HRK.





Četvrta knjiga u ovoj našoj novoj (trećoj ovogodišnjoj) turi koja bi do kraja sljedećeg tjedna trebala biti vani nosi naslov “DVOJE NA NIŠANU” i riječ je o 97. knjizi Mister Noa koja je izvorno objavljena u lipnju 1993. godine u broju 217 redovnog serijala.

Scenarij ove pustolovine napisao je Luigi Mignacco, crtež potpisuju Domenico i Stefano Di Vitto, a naslovnica je djelo Roberta Disa. 

Na kraju još samo podatak da će Mister No 97 tijekom prva dva mjeseca koštati 120 kuna, a potom će mu cijena biti standardnih 150 HRK.





Scenarij ove priče potpisuju Maurizio Colombo i Luigi Mignacco, crtež Mauro Bianchini, naslovnica je djelo Roberta Disa, a u Italiji je izvorno objavljena u srpnju i kolovozu 1993. godine u brojevima 218 i 219 redovnog serijala.

Na kraju još samo podatak da će tijekom prva dva mjeseca Mister No 98 koštati 132 kune, a potom će mu cijena biti regularnih 165 kn.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio