четвртак, 15. април 2021.

Čarobna knjiga - STRIPARNICU I KLUB ČITALACA U NIŠU!


SJAJNE VESTI ZA SVE LJUBITELJE IZDANJA ČAROBNE KNJIGE U JUŽNOJ SRBIJI: OTVARAMO NOVU STRIPARNICU I KLUB ČITALACA U NIŠU! 🎉🎉🎉

Na dan otvaranja, u petak, 23. aprila, u novom klubu čitalaca u Nišu, svi naslovi u izdanju Čarobne knjige biće sniženi 33%!

Objekat se nalazi u TC „Kalča“, u prizemlju, lamela D, lokal 86.

Povodom otvaranja novog kluba čitalaca pripremamo VELIKI LETEĆI START, koji će trajati od petka, 23. aprila do četvrtka, 29. aprila 2021. godine!

Naslovi koji vas očekuju na Letećem startu su: nastavak Snajderovog serijala „New 52“ – „Betmen: Godina nulta“; novu ediciju najnovijih izabranih priča iz Marvelovog univerzuma „MARVEL RIGHT NOW“ započinjemo izvanrednom dvotomnom pričom o X-menima: „Kuća X / Moći X“; naravno, tu je i prava poslastica za ljubitelje edicije „STARI KONTINENT“ – „Koinski: Priče“; osim sjajnih stripova, očekuju vas i dve knjige: „Puž na padini“ braće Strugacki i uzbudljiv domaći triler Zorana S. Stojanovića „Ključ“!

Pozivamo vas da se upoznamo i podsećamo da svi koji tog, nadamo se sunčanog, 23. aprila prošetaju do našeg novog objekta u Nišu, sva izdanja Čarobne knjige mogu kupiti sa 33% popusta!

Vidimo se, drage Nišlije!


 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio