петак, 23. април 2021.

OTVORENA JE NOVA STRIPARNICA I KLUB ČITALACA „ČAROBNE KNJIGE“ U NIŠU!

 


DOŠAO JE TAJ DIVAN DAN: OTVORENA JE NOVA STRIPARNICA I KLUB ČITALACA „ČAROBNE KNJIGE“ U NIŠU!🎉🎉🎉 

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da vas pozovemo u naš novi kutak, u kojem ćemo ljubav prema knjigama i stripovima deliti sa našim dragim Nišlijama i njihovim komšijama na jugu Srbije. 








Dođite da se upoznamo i družimo, a svakoga ko danas, 23. aprila, dođe u naš novi objekat u TC „Kalča“, u prizemlju, lamela D, lokal 86, nagrađujemo sa 33% popusta na sve naslove u izdanju „Čarobne knjige“! Radno vreme knjižare je od 11 do 19 h, od utorka do subote. 

Povodom otvaranja novog kluba čitalaca danas počinje VELIKI LETEĆI START, koji će trajati do četvrtka, 29. aprila 2021. godine! 

Naslovi na Letećem startu: nastavak Snajderovog serijala „New 52“ – „Betmen: Godina nulta“; novu ediciju najnovijih izabranih priča iz Marvelovog univerzuma „MARVEL RIGHT NOW“, započinjemo izvanrednom dvotomnom pričom o X-menima: „Kuća X / Moći X“; naravno, tu je i prava poslastica za ljubitelje edicije „STARI KONTINENT“ – „Koinski: Priče“; osim sjajnih stripova, očekuju vas i dve knjige: „Puž na padini“ braće Strugacki i uzbudljiv domaći triler Zorana S. Stojanovića „Ključ“! 

Pozivamo vas da otkrijete naš novi stripsko-knjiški južni ogranak i podsećamo vas da oni koji dođu na otvaranje sva izdanja Čarobne knjige mogu kupiti sa 33% popusta!

Vidimo se, drage Nišlije!


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio