четвртак, 22. април 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Koinski: Priča...


Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 176
Štampa Kolor
Serijal STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Majora Koinskog upoznali smo u vojničkim pustolovinama u Africi, u Libijskoj pustinji, gde je, kao pripadnik Pustinjske grupe za daleka dejstva, nazvane Pustinjske škorpije, u prvim godinama Drugog svetskog rata dejstvovao protiv italijanskih snaga. Koinski se, posle vrele pustinje, iskrcava na Siciliju i učestvuje u završnim borbama protiv fašista, a zatim odlazi na Jadransku obalu, gde je učesnik brojnih akcija, i upravo u tom period zapisuje ratne anegdote sakupljene u ovoj knjizi.

Među njenim koricama susrešćemo se sa Bilijem i Sendijem, dvojicom australijskih vojnika koji su zadali mnogo muka neprijateljskim vojnicima, kao i sa upečatljivom braćom Filips, ovaj put na moru kod Ravene. Saznaćemo koliko se različitih nacionalnosti borilo na tlu Italije tokom Drugog svetskog rata, čućemo bajkovitu pripovest o jednoj lokomotivi i pratiti neobičnu sudbinu poručnika Bilija Foga, zaduženog da pomaže partizansku gerilu iza neprijateljskih linija...

„KOINSKI: PRIČA...“ na Letećem je startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Čarobna knjiga“ u TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.670 dinara, od petka 23. aprila, do četvrtka 29. aprila 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.850 dinara, a u ostalim knjižarama 2.499 dinara.


 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio