четвртак, 22. април 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Kuća X - Moći X 1 i 2

 


Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 224
Štampa Kolor
Serijal The best of Marvel RIGHT NOW!
Junak X-Meni

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:


Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 208
Štampa Kolor
Serijal The best of Marvel RIGHT NOW!
Junak X-Meni

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Prva knjiga u okviru nove edicije „The Best of Mravel RIGHT NOW“ koja donosi najnovija ostvarenja iz legendarne kuće ideja!

Priča koja prekraja prošlost, sadašnjost i budućnost mutantske vrste!

„Dok ste vi spavali, ceo svet se promenio.“

Ovim rečima profesor Iks obznanio je žiteljima planete Zemlje novi dom mutanata – Krakou. Ona je utočište za sve pripadnike homo superiora, ima sopstvena pravila, pa čak i jezik. U zamenu za međunarodno priznavanje suvereniteta, profesor Iks će ljudskom rodu ponuditi neverovatna naučna dostignuća, nastala iz jedinstvene flore same Krakoe.

Ali vreme suživota je prošlo. Stari san je mrtav – sada je vreme za novi. A Ksavijerovi postupci odjeknuće stotinu – pa čak i hiljadu godina od sada.

„KUĆA X – MOĆI X“ 1 i 2 na Letećem su startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Čarobna knjiga“ u TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.340 dinara po tomu, od petka 23. aprila, do četvrtka 29. aprila 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara po tomu, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara po tomu.



Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio