среда, 27. новембар 2019.

ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA - ČASOVNIK SUDNJEG DANA

SJAJNA VEST ZA SVE LJUBITELJE STRIPA!

Pokrenuli smo novu ediciju – DC Gold HOT, u okviru koje vam predstavljamo najnovije odabrane priče iz DC multiverzuma! U toj ediciji, na srpskom tržištu će se objavljivati stripovi koji su sad aktuelni u SAD, kao i oni što nisu stariji od tri godine. Tako omogućavamo svim stripofilima da prate DC produkciju kontinuirano sa čitaocima u Americi. Prvo izdanje – „Časovnik sudnjeg dana“ – stiže u naše knjižare samo mesec i po dana nakon američkog izdanja, i to baš ove nedelje, na Letećem startu od 28. novembra! Do kraja godine možete očekivati još dva „VRELA“ izdanja u novoj ediciji: „Mračne noći: Metal“ i „Betmen koji se Smeje“. Pozivamo vas da zajedno pratimo najnovija i najtraženija izdanja DC produkcije i da među prvima u svetu nabavite svoje primerke!

PRVO IZDANJE U NOVOJ EDICIJI DC GOLD HOT!





„ČASOVNIK SUDNJEG DANA“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.340 dinara!

NIŠTA ZAPRAVO NEMA KRAJ...

Sedam godina nakon zbivanja opisanih u NADZIRAČIMA, Adrijan Vejt je razotkriven kao ubica miliona. On je sad begunac, ali smislio je nov plan kako da se iskupi u očima celog sveta. Prvi korak? Pronaći će Dr Menhetna. S novim Roršahom i novim likovima, Pantomimičarem i Marionetom, on sledi Menhetnov trag sve do DC univerzuma, koji se nalazi na ivici propasti jer međunarodne tenzije pomeraju tzv. Časovnik sudnjeg dana sve bliže ponoći. Ali da li je za sve to kriv Dr Menhetn?
„Časovnik sudnjeg dana“ iz početka piše prošlost, sadašnjost i budućnost DC komiksa.

Epizode 1–6.
PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

„ČASOVNIK SUDNJEG DANA“ je na Letećem startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara, od četvrtka, 28. novembra, do ponedeljka, 2. decembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio