среда, 28. август 2019.

ČAROBNA KNJIGA - 5 - MIN MARVEL I SPAJDERMEN PRIČE

5-minutne MARVELOVE i SPAJDERMEN PRIČE na LETEĆEM STARTU!

Ljubitelji stripa, obradujte svoju decu pred polazak u školu idealnim poklonom za upoznavanje sa čudesnim svetom Marvelovih superheroja!
Svaka slikovnica ima 12 zanimljivih priča koje obiluju akcijom i neizvesnošću, a u njima ćete sresti neke od omiljenih Marvelovih junaka. Obe slikovnice su na ćirilici i savršene su da ih pročitate naglas za 5 minuta. 

5-minutne Marvel priče
192 strane, pun kolor format 270 x 200





5-minutne Spajdermen priče
192 strane, pun kolor format 270 x 200





Pridružite se najmoćnijim herojima iz Marvelovog univerzuma, udruženim da spasu svet od najopasnijih neprijatelja koje možete zamisliti, ili s vašim omiljenim junakom Čudesnim Spajdermenom odbranite ulice Njujorka od zloća i pokvarenjaka!

„5-minutne Marvel i 5-minutne Spajdermen priče” na Letećem startu su u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.000 dinara, od srede, 28. avgusta, do subote, 31. avgusta. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.199, a u ostalim knjižarama 1.499 dinara.

Pošto zbog određenih tehničkih poteškoća nema klasičnog issuu pregleda, postavljamo par amaterskih sličica, da bacite pogled i na unutršnjost i koncept.





Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio