среда, 5. септембар 2018.

Čarobna knjiga predstavlja - KOMESAR RIČARDI


Komesar Ričardi je nov serijal kuće Serđo Boneli, a u Italiji je imao sjajan start. Strip je zasnovan na seriji romana o komesaru Ričardiju poznatog italijanskog pisca Mauricija de Đovanija (Maurizio de Giovanni), koji već dvanaest godina zaokupljaju italijanske i evropske čitaoce uzbudljivim zapletima i hipnotičnom atmosferom.

Čarobna knjiga je prvi izdavač van Italije koji je dobio prava za objavljivanje. 

Komesar Ričardi, uvek ozbiljan detektiv teške naravi, glavni je junak priča koje se odvijaju u Napulju tridesetih godina prošlog veka. Ričardi poseduje dar koji je istovremeno i njegovo prokletstvo: on vidi mrtve i u njima njihove poslednje trenutke života, poslednju misao, poslednje osećanje. On oseća njihov bol.

U čudesnom okruženju Napulja – tog prekrasnog, mračnog i večno razigranog lučkog grada, koji je dom mnogim narodima – događaju se zločini iz ljubavi, strasti i gladi. Komesar Ričardi i brigadir Majone hrabro kroče kroz senke i bol, tražeći krivce...

Komesar Ričardi – Osećaj bola biće na Letećem startu od 5. 9. do 8. 9. u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 800 dinara. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 900 dinara, a u ostalim knjižarama 1.199 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio