среда, 18. август 2021.

Brajan Herbert i Kevin Dž. Anderson - Sestrinstvo Dine

 


OTPOČNITE NOVO, UZBUDLJIVO PUTOVANJE UNIVERZUMOM DINE!

„SESTRINSTVO DINE“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.070 dinara!

„Držeći se verno vizije Frenka Herberta, Brajan Herbert i Kevin Dž. Anderson nastavljaju da osvetljavaju dosad nepoznate delove univerzuma Dine.“ – Library Journal 

Osamdeset godina nakon Batlerijskog džihada, novostasalo carstvo, kojim će deset hiljada godina kasnije vladati porodica Atreida, tek je u povoju. A velike škole koje će njime potajno upravljati — benegeseritkinje, mentati i navigatori — tek treba da postanu sile kakvim ih poznajemo. 

Sukob između fanatizma i racija, vere i razuma bukti vaseljenom, i svi moraju da biraju stranu. 

„Sestrinstvo Dine“ otpočinje novo, uzbudljivo poglavlje jednog od najčitanijih naučnofantastičnih serijala svih vremena. 

„Roman će opčiniti pažnju svih pravih fanova Dine.” – Publishers Weekly

„Odlično osmišljena priča i intrigantni likovi.” – Kirkus Reviews

„SESTRINSTVO DINE“ na Letećem je startu u Klubovima čitalaca „Čarobne knjige“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.070 dinara, od srede, 18. avgusta, do nedelje, 22. avgusta 2021. Posle Letećeg starta, u našim klubovima čitalaca i na sajtu ovaj izvanredni roman možete kupiti s 20% popusta, a u ostalim knjižarama po ceni od  1.599 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio