четвртак, 25. октобар 2018.

Miriklmen - Čudotvorac, knjige I i II

Pre Nadzirača, pre Povratka Mračnog Viteza, bio je tu... Miriklmen.

Majkl Moran je sredovečni novinar koji živi neinteresantnim životom u Londonu. Ali, iako to ne zna, Majkl je više, mnogo više – kada izgovori reč KIMOTA, on postaje Miriklmen, Čudotvorac, junak bez mane i straha!

...ili makar tako izgleda.

Jer, otkad to jedna reč može da pretvori čoveka u natčoveka? Šta bi uopšte jedan pravi svemoćni natčovek značio za ljudsko društvo? Šta bi takva podvojenost učinila ljudskom umu? I kako bi zaista, bez ulepšavanja i zgodnih prečica izgledala borba između dva takva bića? 

Ovaj strip je decenijama bio nedostupan kako našoj tako i svetskoj publici zbog brojnih sporova oko autorskih prava, ali sada je konačno tu. Čudotvorac je delo jednog od najcenjenih britanskih strip autora, koji je u prva tri toma napravio dekonstrukciju superherojskog mita koju su mnogi decenijama samo prepisivali... a četvrti tom je napisao Nil Gejman. Darkwoodove dve knjige obuhvataju sva četiri originalna toma ovog revolucionarnog serijala, u svakoj knjizi po dva.

Gde staje čovek... a gde počinje bog?





Broj strana: 300 / Kolor 
Uvez: Tvrdi / Format: 170 x 260 mm

Čudotvorni zavir 1:





Broj strana: 300 / Kolor 
Uvez: Tvrdi / Format: 170 x 260 mm

Čudotvorni zavir 2 (preporučuje se da ga izbegavate zbog spojlera):

Cene po knjizi
Sajamska: 2.890,00 dinara
Puna: 3.300 dinara

KOMPLET NA SAJMU: 5.000 dinara. 
NAPOMENA: Pošto je zasad stigla samo prva knjiga (iako je bilo obećano da će stići obe) i u prodaji je po ceni od 2.890,00 dinara, za slučaj da do kraja Sajma ne stigne druga knjiga, molimo kupce da sačuvaju svoje račune, i kada izađe druga knjiga, biće im omogućena kupovina druge knjige po ceni od 2.110,00 dinara.

NAPOMENA O PRODAJI POSLE SAJMA: Miriklmena NEĆE biti u slobodnoj prodaji po knjižarama, već samo po DW striparnicama (i eventualno drugim striparnicama ukoliko budu želele da ga prodaju sa smanjenom maržom sa kojom ćemo ga mi prodavati).


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio