четвртак, 25. октобар 2018.

Izletnik

KOJI SU NAJVAŽNIJI DANI U VAŠEM ŽIVOTU?

Upoznajte Brasa de Olivu Domingosa. To čudesno dete poznatog brazilskog pisca provodi svoje dane pišući nekrologe, dok noću mašta o uspešnoj književnoj karijeri. On piše o završecima tuđih života, a njegov sopstveni jedva da je započeo. Hoće li on uopšte prepoznati dan u kome život počinje? Hoće li se to dogoditi u njegovoj dvadeset prvoj godini, kada upozna devojku iz snova? Ili u jedanaestoj, u trenutku prvog poljupca? Ili mnogo kasnije, kada mu se rodi sin prvenac? Ili možda nešto ranije, kada se ostvari kao pisac?

Svaki dan u Brasovom životu je poput stranice iz knjige, i na svakoj upoznajemo ljude i događaje koji su ga oblikovali: njegove roditelje, njegovo dete i njegovog najboljeg prijatelja, njegovu prvu ljubav i ljubav njegovog života. Kao u svim dobrim pričama, svaki dan donosi neki nepredviđeni zaokret...

Braća Fabio Mun i Gabrijel Ba, dobitnici Ajznerove nagrade, pripovedaju nam u IZLETNIKU jednu magičnu, tajanstvenu i dirljivu priču o samom životu. To opčinjavajuće lirsko putovanje koristi tihe trenutke kako bi postavilo velika pitanja.




Broj strana: 272 / Kolor 
Uvez: Tvrdi / Format: 170 x 260 mm

Cene:
Sajamska: 1.890,00 dinara
Puna: 2.190 dinara

Zavir:

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio