петак, 19. октобар 2018.

Besna kobila na Sajmu knjiga (21 – 28. oktobar 2018.)



Naš štand se nalazi, kao i prošle godine, u Hali 1 (onoj okrugloj), s desne strane. Sajam knjiga počinje 21. oktobra u 10 časova, a završava se 28. oktobra uveče. Očekujemo vas!


Pored već objavljenih naslova za ovaj Sajam knjiga smo spremili čak tri nova. Pre svega, za Sajam stiže nova knjiga ovogodišnjeg dobitnika NIN-ove nagrade za roman godine Dejana Atanackovića - Čovek bez jezika i druge priče. Pričama dominira osećanje odsustva, neprilagođenosti i nepripadanja, ali i želja za ponovnim nalaženjem onoga što je, u uzaludnom pokušaju razumevanja "velikog sveta", izgubljeno i zaboravljeno.



Tokom drugog vikenda na Sajam bi trebalo da stigne i novi grafički roman, jubilarna, deseta stripčina - Maks Vinson francuskog strip autora Žeremija Moroa. Maks Vinson nikada nije izgubio ni jedan jedini teniski meč. Uzor naciji, nepobedivi šampion je tek proizvod nehumanih treninga koji su mu ukrali detinjstvo, sve pod budnim okom oca tiranina. U trenutku kada popusti očeva stega, sloboda koja mu se nudi, traži odgovore o suštini tenisa i sportskog nadmetanja. U dve reči, prava stripčina.

Treći novitet je poetski strip Stefana Kostadinovića - Ferdinand, lisac sklon da glavu izgubi kad se zaljubi. Preporuka od srca, Ferdinand je čisti genije!

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio