понедељак, 22. јул 2019.

Stigao je teaser trailer za trilogiju The Walking Dead filmova!




Walking Dead franšiza pravi trilogiju filmova u kojoj će glumiti Andrew Lincoln kao Rick Grimes za kina, a sada je došao i prvi teaser trailer koji ih najavljuje. Filmove razvija AMC i Universal Pictures, koji će se uklapati u Dead kanon, ali će biti prošireni za velike ekrane. Televizijske serije The Walking Dead i Fear the Walking Dead već su imale kino projekcije za premijere i finale, ali to će biti nova serija filmova izgrađenih u cijelosti za filmsko izdanje.

The Walking Dead kreator Robert Kirkman već je prije izjavio da su se udružili s Universal Studios za filmsku adaptaciju Oblivion Song, koja je u najranijim fazama produkcije i još nema redatelja, popisa glumaca ili datum izlaska. Iako su stripovi The Walking Dead nedavno naglo okončani, Kirkman i AMC ne pokazuju nikakve znakove usporavanja TV serija.

Andrew Lincoln je i službeno potpisao za prva dva filma u za koje je glavni urednik sadržaja Scott Gimple Dead svemira obećao da će biti trilogija kada je originalno najavio filmove na Talking Dead koja je pratila The Walking Dead Epizodu 9×05.

U nastavku pogledajte prvi teaser trailer za Walking Dead filmsku trilogiju.




Tekst preuzet sa sajta svijetfilma.eu

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio