среда, 24. јул 2019.

ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA - MARVEL 1602

THE BEST OF MARVEL #33

MARVEL 1602
256 STRANA, B5, PUN KOLOR

NA LETEĆEM STARTU PO CENI OD 1.340 DINARA

VIZIJA MARVELOVOG UNIVERZUMA NILA GEJMANA – U GODINI 1602!





PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Pozni su dani vladavine kraljice Elizabete I. Ali u Engleskoj nije sve kako valja jer čudnovate oluje besne i zemljom se poput požara šire glasine – priče o ljudima sa zastrašujućim, nadljudskim moćima. Sedamnaestovekovne verzije Spajdermena, X-mena, Nika Fjurija, Doktora Strejndža, Derdevila, Doktora Duma, Crne Udovice, Kapetana Amerike i drugih pojavljuju se u kraljevstvu Njenog veličanstva – ali kako i zašto se te dobro znane Marvelove zvezde ukazuju gotovo 400 godina pre nego što im je vreme? Ko sve od njih o tom fantastičnom preobražaju zna više nego što bi trebalo? I kakve sve to ima veze s devojkom iz kolonije Roanok po imenu Virdžinija Der?

THE BEST OF MARVEL - REDIZAJN

Naša i vaša omiljena edicija The Best of Marvel sa ovim izdanjem dobija nov izgled. Nakon 32 izdanja, odlučili smo se da redizajniramo i osavremenimo najpopularniju ediciju Marvelovih stripova u Srbiji. S obzirom da će se edicija u budućnosti više baviti novijim izdanjima, ostavili smo više prostora sjajnom savremenom Marvelovom dizajnu i ilustracijama. Izmenjena je naslovna strana ali je i osavremenjen izgled unutrašnjih nestripskih strana. Te izmene, sigurni smo, pojačaće vaš užitak u čitanju budućih tomova. Format i rikna su ostali isti, tako da se vaša omiljena kolekcija nastavlja bez razlike na polici. Nadamo se da vam se dopada novi izgled, a sadržaj, naravno, ostaje fantastičan!

Za prvi tom u novom ruhu odabrali smo priču koja nas je ostavila bez daha, uz crtež zbog kojeg se po nekoliko puta vraćate na prethodnu stranu!

„Marvel 1602” je na Letećem startu u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara, od srede, 24. jula, do subote, 27. jula. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio