среда, 31. јул 2019.

ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA - DEDPUL SATIRE DEDPULE

DEDPUL SATIRE DEDPULE
NA LETEĆEM STARTU PO CENI OD 740 DINARA!

DEDPUL SE NAMERAČIO NA NAJOPASNIJU METU: NA SEBE!





PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Bezbroj realnosti biće u opasnosti kad odmetnuta samosvesna verzija Dedpula pođe u pohod da uništi sopstvenu fiktivnu egzistenciju, kao i vascelo postojanje, tako što će masakrirati preteče univerzuma – sve ostale Dedpule! 
Na ovom vejdvilsolunskom frontu, alternativne verzije našeg Cinober Cirkusanta moraće da odaberu strane u krvavom pohodu protiv same stvarnosti. Ljubitelji Dedpula će, u ovoj „da crkneš od smeha” pustolovini kroz multiverzum, maltene na svakoj strani naći po još jednu suludu novu verziju svog omiljenog Lajavog Strelca! Unutra vas čekaju stari favoriti Glavpul, Kerpul, Dečkpul i Ledi Dedpul, ali i novajlije Pandapul, Pčelobradpul i Đavolji Dinosaurpul. To su sve stvarno likovi u ovom stripu, časna pionirska!


„Dedpul satire Dedpule” je na Letećem startu u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 740 dinara, od srede, 31. jula, do subote, 3. avgusta. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 800, a u ostalim knjižarama 1.099 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio