петак, 17. август 2018.

XII Hercegnovski Strip Festival, 07-12.09.2018.

Dragi prijatelji, 

Dvanaesto izdanje Hercegnovskog Strip Festivala održaće se od 07. do 12. septembra, 2018. Na stranicama ovog foruma mogli ste ispratiti razvoj festivala u posljednjih nekoliko godina, a ove se godine možemo pohvaliti najboljim i najglamuroznijim izdanjem do sada. 

Walter Venturi


Za početak, najaviću vam listu specijalnih gostiju, glavne zabavne tačke tokom festivala, te vas uputiti na našu internet stranicu www.stripfestival.me za sve dodatne informacije.

Festival će za svoje dvanaesto izdanje imati dvanaest specijalnih gostiju, i to redom:

Davide De Cubellis, Italija http://stripfestival.me/davide-de-cubelis/
Alessandro Pastrovicchio, Italija http://stripfestival.me/alessandro-pastrovicchio/
Lorenzo Pastrovicchio, Italija http://stripfestival.me/lorenzo-pastrovicchio/
Giada Perissinotto, Italija http://stripfestival.me/giada-perissinoto/
Fernando Dagnino, Španija http://stripfestival.me/fernando-dagnino/
Juanan Ramirez, Španija http://stripfestival.me/juanan-ramirez/



Ponovo će sa nama biti i ambasador našeg festivala, gospodin William Simpson story boarder najveće planetarne TV serije "Game of Thrones". http://stripfestival.me/sest-dana-spektakla-na-12-hsf-u-william-simpson-prvi-ambasador-hsf-a-u-svijetu/ 

Super-specijalni gost je i Chris Thompson, jedan od najpoznatijih svjetskih promotera strip zbivanja, publicista, i brand manager Titan Comics-a. http://stripfestival.me/chris-thompson/

Kao i svake godine, sa nama će biti Tihomir i Mirna Tikulin, Iztok Sitar, Luka Cakić i Vlada Vesović, a svoje su učešće potvrdili i mnogi drugi regionalni umjetnici čija ćemo imena postepeno objavljivati u stilu bratskog nam i prijateljskog MAFEST-a.

Nuccio


Pored ostalih sadržaja, na otvaranju Festivala muzički gost će biti grupa WHO SEE, dok će Festival koncertom zatvoriti ARTAN LILI. 

Crtaće se svakog dana, uz najveću berzu stripa do sada i 6 različitih večernjih žurki.

Mnogo je vremena za isplanirati godišnji odmor, bolovanje ili neplaćeno odsustvo, spakovati kupaće gaće i doći u Herceg Novi. Festival traje 6 dana i prepun je sadržaja. 

Dobro došli!

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio