недеља, 20. октобар 2019.

GOLCONDA / JULIJA prva knjiga (redovne epizode 46-48)




Dragi prijatelji,

Dugo očekivani trenutak je sve bliži!

Naša prva Julija stiže na BG Sajam knjiga!

Očekivali smo je u nedelju, ali sad je već izvesno da neće stići. Ponedeljak u toku dana, po najsvežijim informacijama iz štamparije (mi ipak predlažemo da je potražite u utorak, već od ujutro, da ne bude razočaranja ako stigne kasnije u ponedeljak).

A u knjizi su tri epizode iz redovne serije: 46, 47 i 48.





Evo kratkog sadržaja...

46 - Smrt ima žensko lice - U Garden Sitiju se dešava nekoliko naizgled nasumičnih ubistava, koji potpisuje misteriozna žena. Vrlo smišljeno, detaljno i posvećeno proračunato, jedino se ne zna šta je motiv. Ali tu su Julija i Veb, koji se, začudo, u ovoj epizodi, a tako svojstveno za njihova dva karaktera, ni jednom nisu posvađali, štaviše..., ipak da ne otkrijemo baš sve...! :) 

47 - Krv u sobi broj 3 - Priča počinje sa mladićem koji se probudio sa nožem u ruci i lešom pored sebe. Za Veba, slučaj je krajnje jednostavan, ali se mladić izjašnjava kao nevin i Julija će morati da traži istinu o neobjašnjivom zločinu...

48 - Čovek iz Buenos Ajresa - Jedan čovek čiji je um dugo bio je zatvorenik beskrajne noći... Duhovi prošlosti pretvorili su ga u nemilosrdnog ubicu, a Julija je možda jedina koja će moći da ga zaustavi...


U prva dva meseca (i na sajmu) Julija će biti dostupna po ceni od 1250 din. Posle toga (ako ostane koja... :) ), cena će joj biti 1500.

Što se Sajma tiče, za sada zasigurno znamo da će moći da se pazari u Hali 4, uz prethodne dostupne brojeve kod naših prijatelja Darkwoodovaca, zatim kod Marka, na štandu legendarne Knjižare Alan Ford i, naravno, na štandu velikih drugara Ilije i Peđe iz Forme B.

Dok u ruci ne osetite kako izdanje izgleda, neće biti pravog užitka...a do tada bacite (3D) pogled na knjigu...

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio