понедељак, 21. октобар 2019.

Asteriks 4 i 5





SAJAMSKA PREMIJERA

NESTRPLJIVO IŠČEKIVANI NASTAVCI VAŠEG OMILJENOG STRIPA KONAČNO SU TU!

„ASTERIKS“ 4 I 5 NA SAJMU KNJIGA PO CENI OD 1.340 DINARA PO TOMU!

„Godina je 50. pre nove ere. Rimljani su osvojili celu Galiju... Celu? Ne! Jedno selo, u kojem žive nepokorni Gali, i dalje pruža otpor osvajaču...“
Rečenica kojom su 29. 10. 1959. godine pisac Rene Gosini i Alber Uderzo otpočeli strip Asteriks ubrzo je postala legendarna. U 60 godina dugom postojanju, Asteriks i družina su osvojili svet postavivši nove standarde u popularnosti strip-junaka. Njihove avanture su prevedene na više od 100 jezika i prodate u više od 370.000.000 primeraka. Filmovi, i igrani i crtani, imaju višemilionske obožavaoce, a likovi hrabrih Gala mogu se naći na gotovo svim predmetima – od majica, šoljica, svezaka, karata, sve do jubilarnih novčanica od dva evra. Ali Asteriks je postigao i više nego što je iko mogao da pretpostavi – danas je on jedan od neprolaznih simbola Francuske, poput Ajfelove kule, Luvra ili Bogorodičine crkve.

Maleni prgavi Gal velikog srca osvojio je ljubitelje stripa širom sveta i ove godine ponosno slavi 60. rođendan!

Mi smo, kako i dolikuje ovakvom stripskom fenomenu, organizovali proslavu ovog jubileja. Stoga ćemo na štandovima Čarobne knjige na Sajmu, uz kupljena ova dva toma, poklanjati špil karata za igru s likovima iz neustrašivog galskog sela.

„ASTERIKS“ 4 i 5 možete kupiti na Sajmu, na štandovima Čarobne knjige u areni Hale 1 i u Hali 4, u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i, naravno, na našem sajtu.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio