недеља, 16. мај 2021.

Golconda - noviteti

 


Dragi prijatelji,

Kao što smo i obećali, a ekskluzivno za ovogodišnji Somborski internacionalni festival stripa i fantastike, pripremili smo dva fenimenalna izdanja!

Nik Rajder specijal 2 - sadrži hronološki sledeće dve epizode specijalnih brojeva (3 i 4), a predstavljamo vam ga sa istim retro šmekom kao što smo to uradili sa prvim brojem. Ovaj specijal dolazi na povećanom broju strana, ukupno 348, čitavih 22 više nego prvi broj!

Epizode "Na nišanu mafije" i Otrovnice iz močvare", pojačane sjajnim originalnim tekstualnim dodacima, ovaj put posvećenim najvećim pljačkama u istoriji, ali i najvećim zločincima koji su ikad hodali zemljom, zapravo predstavljaju našu uvertiru u redovnu seriju Nika Rajdera, na kojoj posle mnogih peripetija upravo ovih dana privodimo kraju poprilično mukotrpne radove, a sve u želji da vam što pre predstavimo prve dve knjige u našem ruhu. Da budu prve, odabir je pao na knjige 1 i 14 (sa originalnim epizodama 1-3 i 40-42) i sa nestrpljenjem ih očekujemo, kao, nadamo se i veliki broj vas.

Naše drugo izdanje, prvi deo dvotomne priče o Džonu Taneru, fenomenalni album velikog formata, tvrdih korica spreman je da vam predstavi neverovatnu životnu priču glavnog junaka, dostojnu najboljih avanturističkih romana prošlog veka! Na 88 strana punog kolora u vrhunskoj izvedbi Bora Pavlovića koji je i na ovom delu do samog kraja ostao i više nego na visini zadatka. Takođe, najavljujemo privođenje kraja radovima na drugom tomu ove priče, na koju uopšte nećete dugo čekati...

Izdanja će ovog vikenda moći da se kupe na festivalu u Somboru, tu smo i mi, kao i uvek, spremni na čašicu-dve razgovora, a planiramo da vam otkrijemo i poneku novost, ekskluzivnu informaciju o planovima i najavama za naredni period.

Od ponedeljka bi trebalo da budu redovno distribuirana na sva ostala prodajna mesta na kojima ste navikli da kupujete vaše omiljene stripove!

Promo cene: Džon Taner 1500, Nik Specijal 2 1250 (pune 1800 i 1500).

Puno pozdrava iz Golkonde, vidimo se u Somboru!


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio