среда, 26. мај 2021.

* * * AKCIJA > KOMIKOVA DESETKA 2021. * * *


Poštovani čitaoci,
iako i ove godine rođendan naše izdavačke kuće dočekujemo u drugačijim uslovima, tradicija se mora poštovati tako da od ponedeljka 10. 5. počinje naša majska akcija pod nazivom "KOMIKOVA DESETKA".

Akcija će trajati narednih 35 dana, tj. do 15. juna 2021.

Na akciji je ukupno 86 naših naslova koji se mogu poručiti u četiri različite varijante. Broj porudžbina tokom akcijskog perioda nije ograničen, niti porudžbina u jednoj varijanti isključuje mogućnost porudžbine i u nekoj drugoj. Narudžbe se vrše uplatom odgovarajućeg iznosa na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad, svrha: uplata za knjige, broj računa: 250-2060000245780-39
Poziv na broj nije potreban.
Troškove poštarine snosi Komiko, a čitava akcija odnosi se na teritoriju Srbije.

Uz uplatu potrebno je javiti se na adresu info@komiko.rs i potvrditi narudžbu i adresu.


VARIJANTA A > Bilo kojih 10 naslova sa prvog spiska koji sadrži 75 naslova možete kupiti po ceni od  10.000 dinara. Poštarinu snosimo mi, za teritoriju Srbije.


VARIJANTA B > Poručivanje se vrši uz kumulativni popust, pa tako druga knjiga ide sa popustom od 10% na navedene cene, treća 15%, četvrta 20%, peta 25%, šesta 30%, sedma 35%, osma 40%, deveta 45% i deseta 50%. U ovom slučaju možete poređati poručene knjige od jeftinijih ka skupljim kako biste ostvarili maksimalni popust. Naslovi, svakako, moraju biti različiti. Poštarinu i u ovoj varijanti snosimo mi.



NASLOVI NA AKCIJI U OKVIRU PRVE 2 VARIJANTE:


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VARIJANTA C > Bilo kojih 6 naslova iz ove tabele možete poručiti po ceni od 3.300 dinara. Poštarinu na teritoriji Srbije snosimo mi.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VARIJANTA D > U poslednjoj Varijanti možete poručiti naslove koje imamo u izuzetno malim količinama, neki su rasprodati, neke tek dobijamo iz štamparije. Ovi naslovi se prodaju po navedenim akcijskim cenama, a poštarinu i u ovom slučaju snosimo mi.


Za ove naslove potrebno je da nas kontaktirate pre porudžbine kako bismo proverili da li su još dostupni u tom trenutku.








 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio