среда, 19. мај 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Palp

 


Format 19,5 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 72
Štampa Kolor
Serijal NOVI SVET

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_PALP%20-%20prelistavanje%20m%C5%BE.pdf

Šta da radi čovek kojeg je izneverilo očekivanje da će umreti mlad?

Maks Vinter, odmetnik i revolveraš „u penziji“ preživljava tako što piše slabo maskirane lične ispovesti za petparačke časopise. Međutim, njegov život počinje da se raspada dok posmatra kako se svet klacka na rubu rata. Dok nacisti marširaju širom Evrope, ali i ulicama Njujorka, Maks opet počinje da razmišlja kao odmetnik.

Kojim će putem krenuti – saznajte u ovom nesvakidašnjem stripskom ostvarenju koje spaja Divlji zapad i Njujork 1939. godine, a koje nam dolazi iz pera jedinstvenog Eda Brubejkera.

Zaronite u surovu i setnu priču o davnim vremenima kada su vrednosti bile drugačije, ali su ljudi bili isti. Njihova priča je univerzalna i govori o žalu za mladošću, o pohlepi i strasti, ljubavi i pravdi, o želji za životom i o smrti.

U biblioteci „NOVI SVET“ možete očekivati najznačajnija i najzanimljivija ostvarenja američkih autora, kao i autora koji su radili pod uticajem američkog stripa. Ovi izvanredni stripovi će biti objavljivani u dva formata: A4 (Veliki Novi svet) i B5 (Novi svet), takođe, odlikovaće se tvrdim koricama, mat plastifikacijom i štampom najvišeg kvaliteta. Nadamo se da ste uzbuđeni bar koliko i mi, jer pripremamo brojne stripske poslastice.

„PALP“ na Letećem je startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 870 dinara, od srede, 19. maja, do nedelje, 23. maja 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.000 dinara, a u ostalim knjižarama 1.299 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio