понедељак, 1. март 2021.

* * Sudija Dred - PROKLETA ZEMLJA - u pretplati! *


Poštovani čitaoci,


u pretplati je naša četvrta knjiga o Sudiji Dredu pod naslovom Prokleta zemlja, koja donosi jednu od najpoznatijih storija iz klasičnog perioda serijala o Sudiji Dredu. Scenario su napisali Džon Vagner i Pet Mils, a crtež je poveren velikanima britanskog stripa - Brajanu Bolandu i Miku Makmahonu.


Ovo će biti naša najobimnija knjiga o Sudiji Dredu do sada - na preko 200 strana - biće velikog formata i u tvrdom povezu, poput knjiga Presuda je smrt!, Dan kada je zakon umro i Dete pravde.
Prokleta zemlja izlazi u svojoj necenzurisanoj verziji i sadrži i poglavlja koja decenijama nisu smela da se objave pod pretnjom tužbe velikih lanaca. Sa promenom zakona u Velikoj Britaniji, napokon smo u prilici da dobijemo kompletnu sagu i svom originalnom ruhu.


Dizajn i ovog puta potpisuje Ivica Stevanović, a prevod Kristijan Relić.


Cena u pretplati je 2000 dinara, što uključuje i troškove dostave, a svi pretplatnici će na poklon dobiti i poklon print štampan u ograničenom broju primeraka na najfinijem umetničkom papiru i dostupan isključivo u okviru pretplate.


Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko (Kosovska 20, 21000 Novi Sad) broj 250-2060000245780-39 sa naznakom "Uplata za knjigu". Poziv na boj nije potreban.
Pretplata traje do 10. aprila 2021.


Srdačni pozdravi,
ID Komiko


 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio