среда, 31. март 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Betmen: Zlo doba

TREĆI TOM SNAJDEROVOG I KAPULOVOG SERIJALA (THE NEW 52)! „BETMEN: ZLO DOBA“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.200 dinara!



Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 200
Štampa Kolor
Serijal DC GOLD
Junak Betmen

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

ON JE MRAČNI VITEZ, A SVAKI VITEZ MNOGE BITKE MORA IZVOJEVATI.


Svaki dan donosi nove opasnosti, a svaka noć – nove košmare. Stari prijatelji i saborci padaju, a na njihovo mesto dolaze novi. Stari neprijatelji vraćaju se s većim moćima i užarenijom mržnjom no pre. A borba Mračnog Viteza za dušu Gotama ne jenjava. Put će ga nanositi od zatvora Blekgejt, pa sve do ludnice Arkam. Boriće se protiv Glinenog i Crvene Kacige. Vinuće se u nebo sa Supermenom i oplakivati palog Robina. Nadahnuće nove vojnike u ratu protiv zla – i prisetiće se početka sopstvenog vojnog roka za vreme haotične Godine Nulte.

Ali Mračni Vitez mora da opstane. Da uteruje strah. Da uliva nadu. Da pokaže silama dobra i silama zla da je Betmen nešto više od čoveka. Betmen je ideja. A ideje su večne...


„BETMEN: ZLO DOBA“ na Letećem je startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.200 dinara, od srede 31. marta, do nedelje 4. aprila 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.350 dinara, a u ostalim knjižarama 1.799 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio