четвртак, 16. мај 2019.

DC nastavlja s dobrim animiranim filmovima uz Batman protiv Ninja Kornjača (+trailer za Hush)




Još crtića! Yes!

Marvel možda trlja DC-ju facu od beton kad su u pitanju igrani filmovi, ali DC već desetljećima radi iznadprosječne do vrhunske animirane serije i filmove, nešto što Marvelu nikako ne polazi za rukom. Marvel će na ovo sve odmahnuti rukom jer teško da se zarađuju brutalne parice od direct-to-video i direct-to-streaming materijala, ali mi baš volimo provoditi subote ujutro kao nekad – uz zdjelicu (koja je narasla za nekoliko stotina mililitara otkad smo bili klinci) Cheeriosa i animirani film.

Vani je novi DC animirani film – Batman VS. Teenage Mutant Ninja Turtles koji nas je u početku zbunio svojim postojanjem, a sada nas zanima. Crossoveri nisu rijetka stvar u strip svijetu pa je sasvim okej da dobijemo i malo animiranih crossovera naših najdražih junaka iz djetinjstva.





Sad kad smo to maknuli s puta…

Stvarno je šteta što su stripovi postali skup hobi ako želite ostati u korak s pričama iz svijeta superjunaka, priznajemo sami sebi i svijetu da je naše znanje više zbir općekulturne mitologije, uz nekoliko epizoda animiranih serija i par brojeva stripova iz djetinjstva.

Tako se putem izgube neki uistinu vrijedni storylineovi kao Batman: Hush o kojem ne znamo gotovo ništa i koji je izlazio u stripovima u ranim 2000-ima. Sva sreća DC Universe je odlučio uprizoriti gotovo sve zanimljivije storylineove pa ćemo tako gledati i Hush!

Priča prati Husha, misterioznog negativca koji se našao u Gothamu, a i predstavlja jednog od zanimljivijih dodataka u Batmanovu galeriju protivnika u posljednjih dva desetljeća.

Pogledaj trailer, ako voliš spoilere – iskopaj stripove (khm torenti khm). Ako pak želiš doživjeti iznenađenje – tijekom ljeta izlazi film.





Tekst i fotografije preuzeti sa sajta idesh.net
http://idesh.net/zabava/film-i-tv/dc-nastavlja-s-dobrim-animiranim-filmovima-uz-batman-protiv-ninja-kornjaca-trailer-za-hush/

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio