среда, 15. мај 2019.

ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA - ULTIMATIVNI 1 I 2

THE BEST OF MARVEL 30 I 31

Smela i uzbudljiva reinterpetacija superherojskog tima Osvetnika!

Čuveni mini-serijal stripskog vizionara Marka Milara koji je poslužio kao inspiracija za uobličavanje likova i priča u Marvelovom filmskom univerzumu.

ULTIMATIVNI 1 - 160 STRANA





Prelistajte ovo izdanje:


Spajdermen i Zeleni Goblin. X-meni i Magneto. Čudnovata bića s neverovatnim moćima suprotstavila su se starom poretku i obični građani prosto drhte od straha. Vlada nudi rešenje: malu ali ubojitu vojsku po imenu Ultimativni, stvorenu kako bi zaštitila čovečanstvo od novonastale pretnje!

Među odabranim članovima su: Ajron Men, kapitalista željan publiciteta, u personalizovanom jurišnom odelu koje je sam dizajnirao; Golijat, naučnik navučen na prozak i s kompleksom niže vrednosti velikim koliko i on sam; Osa, sićušna razbijačica koja krije strašnu tajnu; Hulk, genijalan, blag čovek ometen inhibicijom koja ga sveg obuzima i koja bi mogla da uništi sve i svakoga do koga mu je stalo; Kapetan Amerika, supervojnik u bojama zastave s frizurom astronauta, politikom konzervativca i desnim krošeom bokserskog šampiona; Tor, nju ejdž guru koji možda jeste ili možda nije sin skandinavskog boga... ili je prosto ludak s velikim čekićem!

ULTIMATIVNI 2 - 200 STRANA





Prelistajte ovo izdanje:

Ajron Men. Tor. Kapetan Amerika. Osa. Golijat. To su najnoviji svetski heroji, koje je američka vlada okupila kako bi se borili protiv sve većeg planetarnog talasa superljudske pretnje. Ipak, to što oni poseduju neverovatne moći ne znači da nemaju probleme koji pogađaju sve nas.

Još se baveći posledicama Hulkovog divljanja po Njujorku, kao i Golijatovog šokantnog i opakog napada na Osu, tim „želi dobrodošlicu“ novim članovima, Crnoj Udovici, Oku Sokolovom, Grimiznoj Veštici i Živi, i postepeno otkriva tajnu infiltraciju tuđina na Zemlju, koja traje već decenijama – i koja je možda počela tokom tajne misije iz najmračnijih dana Drugog svetskog rata, predvođene Kapetanom Amerikom.

Na Letećem startu u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.000 dinara možete kupiti Ultimativne 1, dok je cena za drugi tom 1200. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.100 odnosno 1.350 dinara, a u ostalim knjižarama 1.499 dinara, dok će drugi tom koštati 1.799 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio