понедељак, 21. септембар 2020.

Večiti rat

 LEGENDARNI, NAGRAĐIVANI ROMAN DŽOA HALDEMANA U DIVNOJ VIZUELNOJ MARVANOVOJ IZVEDBI

Na Letećem startu u okviru SEPTEMBARSKE STRIPOMANIJE po ceni od 1340 dinara


Format 20,8 x 29,7 cm

Povez Tvrd

Broj strana 160

Štampa Kolor

Serijal STARI KONTINENT


Do tada niko nikad nije video Taurance i nije imao predstavu kako izgledaju ni šta su im prave namere. No jednu zemaljsku raketu srušili su vanzemaljski neprijatelji – bar je tako javljeno na televiziji. Političari i generali istog časa su izjavili da jednom zasvagda treba prekinuti tu neprihvatljivu pretnju.

To je pokrenulo sveopštu mobilizaciju 2009. godine i obrazovanje elitnog ekspedicionog odreda. Tako su prevarili Merigej Poter i Vilijama Mandelu i uvukli ih u rat koji će trajati više od hiljadu godina...

Delo o ratu čoveka protiv vanzemaljske rase unutar ovih korica dobija svoju stripsku verziju – u divnoj vizuelnoj Marvanovoj izvedbi i po scenariju samog autora ove i danas aktuelne naučnofantastične parabole o ljudskoj prirodi i uzaludnosti i okrutnosti rata.

PRELISTAJTE OVA IZDANJE:

https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Veciti%20rat.pdf

„VEČITI RAT“ je na Letećem startu u okviru SEPTEMBARSKE STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1340 dinara, od utorka, 22. septembra, do subote, 26. septembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1500 dinara, a u ostalim knjižarama 1999 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio