понедељак, 21. септембар 2020.

Asteriks, knjiga 7

 NOVE AVANTURE VAŠIH OMILJENIH GALA KONAČNO SU TU!

Na Letećem startu u okviru SEPTEMBARSKE STRIPOMANIJE po ceni od 1.340 dinara



Format 21,3 x 29 cm

Povez Tvrd
Broj strana 144
Štampa Kolor
Serijal Asteriks

Pred vama su tri nove epizode („Vrač pogađač“, „Asteriks na Korzici“ i „Cezarov poklon“) sa avanturama Asteriksa i Obeliksa, glavnih junaka jednog od najpopularnijih i najvoljenijih serijala u istoriji devete umetnosti. Generacije čitalaca odrastale su uz hrabre Gale, a neponovljivi humor i zabavni zapleti čine ovo delo primamljivim i za nove čitaoce.

Serijal Asteriks preveden je na više od 111 jezika i prodat u 380.000.000 primeraka.

XIX epizoda: Vrač pogađač
Gali bi voleli da znaju šta im spremaju njihovi bogovi. Isti su takvi i Rimljani. Zato, kada se među njima bude pojavio vrač pogađač, i jedni i drugi pohitaće da zatraže njegove usluge...

XX epizoda: Asteriks na Korzici
Ponosni Korzikanci opiru se rimskom okupatoru. Međutim, jedan od njihovih vođa pada Rimljanima u ruke. Junaci iz Asteriksovog sela učiniće sve da ga vrate kući.

XXI epizoda: Cezarov poklon
Kad odlaze u penziju, legionari dobijaju u vlasništvo komad zemlje, gde će živeti u miru i spokoju. Jedan od veterana, međutim, dobija zemlju na kojoj se nalazi Asteriksovo selo...

„ASTERIKS – KNJIGA 7“ je na Letećem startu u okviru SEPTEMBARSKE STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara, od utorka, 22. septembra, do subote, 26. septembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio