понедељак, 21. септембар 2020.

BETMEN:ŠTA LI SE ZBILO SA MRAČNIM VITEZOM?

 ZAŠTITNIK GRADA GOTAMA, NJEGOV DUH OSVETE, NJEGOV MRAČNI VITEZ

Na Letećem startu u okviru SEPTEMBARSKE STRIPOMANIJE po ceni od 870 dinara


Format 15,8 x 24 cm

Povez Tvrd

Broj strana 128

Štampa Kolor

Serijal DC GOLD

Godinama je sam-samcit vodio rat za bezbednost njegovih ulica. Ali ove noći taj rat će uzeti svoju poslednju i najveću žrtvu... Samog Betmena. Maskirani lovac na ljude leži u kovčegu u Aleji zločina, mestu na kom je nastao. Njegovi najbliži prijatelji i smrtni neprijatelji okupili su se da se oproste od njega. Svako od njih pripoveda veoma različitu priču o Betmenu kojeg su poznavali: o tome kako je živeo... i kako je umro.

Poput senke u noći, mračna prilika posmatra taj sablasni pomen. Ona zna da međusobno suprotstavljene priče koje pričaju junaci i zlikovci ne mogu sve biti tačne. Pre no što svane, pre nego što se poklopac kovčega zauvek spusti preko Betmena, ona mora da odgovori na pitanje: ŠTA LI SE ZBILO SA MRAČNIM VITEZOM?

Iz pera jedne od najvećih zvezda savremenog stripa.

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Betmen%20-%20sta%20li%20se%20zbilo.pdf


BATMAN #686, DETECTIVE COMICS #853, BATMAN BLACK

AND WHITE #2, SECRET ORIGINS SPECIAL #1,

SECRET ORIGINS #36


„BETMEN: ŠTA LI SE ZBILO SA MRAČNIM VITEZOM“ je na Letećem startu u okviru SEPTEMBARSKE STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 870 dinara, od utorka, 22. septembra, do subote, 26. septembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.000 dinara, a u ostalim knjižarama 1.299 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio