уторак, 8. септембар 2020.

Leo, Rodolf & Janjetov - KENTAUR - u pretplati!

Poštovani čitaoci,

došlo je vreme da predstavimo naš novi projekat - serijal KENTAUR koji je naš Zoran Janjetov radio sa francuskim velikanima. U pitanju je moderan frankofoni sf, iz pera "tri giganta naučne fantastike", u poznatom maniru scenariste Lea, na tragu njegovih ranijih ostvarenja. Janjin crtež je na izuzetnom nivou ovde, bilo da su u pitanju raskošni pejzaši, arhitektura, svemirski brodovi ili neobična bića. Kolor njegovog sina Zorana je šokantno dobar.

Serijal čini pet albuma koji će, u našem izdanju, biti objavljeni u dva toma od po cca. 140 strana. U drugom tomu nalazi se i galerija crteža i skica, svojevrstan making of Kentaura, koji smo u prilici da premijerno objavimo. Oba toma su na velikom formatu, u koloru, i u tvrdom povezu, i biće odštampani na kvalitetnom francuskom papiru koji smo već koristili.


Obe knjige (tj. kompletan serijal) će biti objavljene istovremeno, a od danas su u pretplati po ceni od 3000 dinara i u tu cenu je uračunata i dostava.


Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad; br. računa: 250-2060000245780-39; svrha uplate: uplata za knjigu. Poziv na broj nije potreban.


Posle uplate neophodno je da nam na adresu info@komiko.rs pošaljete vaše podatke, pošto banke često dostave samo delimičnu informaciju o uplatniku.


Pretplata traje do 10. oktobra 2020.


Kao što je već i tradicija, pretplatnici će na poklon dobiti print sa motivom iz Kentaura.


Pošto će izaći u samo 500 primeraka, knjiga neće ići u našu redovnu distributivnu mrežu po knjižarama, već će se pored pretplate po objavljivanju moći nabaviti samo u striparnicama, i pojedinim knjižarama koje dostojno tretiraju strip.


U redovnoj prodaji u knjižarama cena ove dve knjige će biti oko 4000 dinara.



 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio