уторак, 23. фебруар 2021.

Stephen King i JJ Abrams surađuju na novoj horor seriji


Stephen King i J.J. Abramsovo kreativno partnerstvo uskoro će se nastaviti u velikom jeku. Tijekom TCA događaja za najnoviju suradnju na Apple TV+ miniseriji koja je adaptirala Kingov roman Lisey’s Story, King je (putem The Wrap) otkrio da je razgovarao s Abramsom o potencijalnom radu na novoj horor-antologijskoj seriji. Iako je nepoznato gdje bi točno završila antologijska serija – ili kakve bi se priče adaptirale – King je zadirkivao da će projekt uključivati ​​”sićušne strahote”.

“Puno sam razgovarao s JJ Abramsom o mogućoj antologijskoj seriji sićušnih užasa”, rekao je King. “Stvarno smo se uprljali i razgovarali o stvarima koje su bile stvarno, stvarno zastrašujuće.”

King i Abrams – posebno Abramsova tvrtka za proizvodnju Bad Robot – surađivali su u više navrata, počevši od Huluove adaptacije Kingova romana koji putuje kroz vrijeme 11.22.63. Abrams je također izvršno producirao Castle Rock, Huluovu dvosezonsku antologijsku seriju koja je vidjela da Kingovi izmišljeni likovi dijele jedan svemir. Par se također okupio za Lisey’s Story, a Bad Robot je producirao miniseriju pod vodstvom Julianne Moore.

“Imam kreativan odnos s JJ Abramsom koji seže do Lost-a, kad nas je Entertainment Weekly sastavio i razgovarali smo o toj seriji”, objasnio je King. “Gomila nas je izašla i pogledala zastrašujući film, a ja sam od tada sam u kontaktu s JJ-om. “

“[Bad robot] ima sjajnu organizaciju i daju sjajne božićne poklone na kraju godine”, našalio se King. “Volim raditi s njima. Bila je to sjajna veza. “

Lisey’s Story usredotočena je na Lisey (Moore) koja se nosi sa smrću svog supruga (Clive Owen) godinama ranije i prijetnje koje se pojave kad se suoče s tom perspektivom. Tijekom istog događaja, King je tvrdio da Lisey’s Story dalje dokazuje da se niti jedno njegovo djelo ne smatra “nefilmibilnim”.


Tekst i fotografija preuzeti sa sajta svijetfilma.eu



 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio