четвртак, 19. новембар 2020.

Velika završnica serijala Dina!

PEŠČANI CRVI DINE na LETEĆEM STARTU po ceni od 870 dinara.

Putnici ne-broda Itaka nastavljaju svoju dvadesetogodišnju potragu za novim svetom na kome bi se nastanili. Na brodu su mlade gole Pola Atreida, gospe Džesike i drugih. Dankan Ajdaho i dalje pokušava da izbegne tahionsku mrežu njihovih progonitelja, Danijela i Marti, čiji je pravi identitet konačno otkriven.

Za to vreme u starom carstvu, Murbela, vođa Novog sestrinstva, pokušava da okupi čovečanstvo i pruži poslednji otpor drevnom neprijatelju. Istovremeno, nova pretnja se javlja za obe strane sukoba – pretnja koja raspolaže golama Vladimira Harkonena i Pola Atreida, koga je odgajio sam baron.
Kraj je konačno tu, i Kralizec, bitka na kraju vaseljene, može da počne.

„Kao delo kompleksne strukture, koje pak ni u jednom trenutku nije naporno za čitanje, roman Peščani crvi Dine plete sve niti započete u Kapitolu i privodi kraju najpopularniju naučnofantastičnu sagu svih vremena.” – Lajbreri žurnal

„Peščani crvi Dine“ biće na Letećem startu u Klubu čitalaca „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 870 dinara, od srede, 18. novembra, do subote, 21. novembra. Posle Letećeg starta, u našim klubovima čitalaca i na sajtu ovaj izvanredni roman možete kupiti s 20% popusta, a u ostalim knjižarama po ceni od 1299 dinara.


 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio