петак, 13. новембар 2020.

* * A K C I J A > NOVEMBARSKO KOMPLETIRANJE 2020 *

 

Poštovani čitaoci,
iako je ova godina sasvim drugačija od dosadašnjih, makar neke tradicije moraju se poštovati, a jedna od njih jeste i naša druga godišnja akcija - Novembarsko kompletiranje.

Ove godine ona počinje danas, 10. 11. i trajaće narednih 35 dana, do 15. 12. 2020.


Na akciji je ukupno 88 naših naslova koji se mogu poručiti u tri različite varijante. Broj porudžbina tokom akcijskog perioda nije ograničen, niti porudžbina u jednoj varijanti isključuje mogućnost porudžbine i u nekoj drugoj. Narudžbe se vrše uplatom odgovarajućeg iznosa na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad, svrha: uplata za knjige, broj računa: 250-2060000245780-39
Poziv na broj nije potreban.
Troškove poštarine snosi Komiko, a čitava akcija odnosi se na teritoriju Srbije.

Uz uplatu potrebno je javiti se na adresu info@komiko.rs i potvrditi narudžbu i adresu.



VARIJANTA A > Poručivanje se vrši uz kumulativni popust, pa tako druga knjiga ide sa popustom od 10% na navedene akcijske cene, treća 15%, četvrta 20%, peta 25%, šesta 30%, sedma 35%, osma 40%, deveta 45% i deseta 50%. U ovom slučaju možete poređati poručene knjige od jeftinijih ka skupljim kako biste ostvarili maksimalni popust. Naslovi, svakako, moraju biti različiti. Poštarinu snosimo mi.

NASLOVI NA AKCIJI U OKVIRU VARIJANTE A:


VARIJANTA B > Bilo kojih 6 naslova iz ove tabele možete poručiti po ceni od 3.300 dinara. Poštarinu na teritoriji Srbije snosimo mi.


VARIJANTA C > U poslednjoj Varijanti možete poručiti naslove koje imamo u izuzetno malim količinama, neki su rasprodati, neke tek dobijamo iz štamparije. Ovi naslovi se prodaju po navedenim cenama, a poštarinu i u ovom slučaju snosimo mi.


Za ove naslove potrebno je da nas kontaktirate pre porudžbine kako bismo proverili da li su još dostupni u tom trenutku.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio