уторак, 12. јануар 2021.

* * Morej & Pedrosa: ZLATNO DOBA - u pretplati! *

 Poštovani čitaoci,
došlo je vreme da predstavimo naš novi projekat, prvu pretplatu u novoj 2021. godini.

Radi se o serijalu ZLATNO DOBA koji potpisuju Roksan Morej i fenomenalni Siril Pedrosa. Ovo je najnovije Pedrosino delo koje je izuzetno primljeno jednako kod publike i kritike i već je osvojilo brojna priznanja.

Serijal čine dve knjige, i isto će biti i u našem izdanju. Prva je objavljena 2018. godine na 224 strane, dok je druga, završna, svoju premijeru u Francuskoj imala pre nekoliko nedelja.
Naše izdanje će biti identično, na velikom formatu, u tvrdom povezu i na odličnom francuskom papiru.

Prevod je delo izuzetne Olje Petronić.

Od danas prva knjiga kreće u pretplatu po specijalnoj ceni od 2000 dinara i u tu cenu je uračunata i dostava na teritoriji Srbije.

Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad; br. računa: 250-2060000245780-39; svrha uplate: uplata za knjigu. Poziv na broj nije potreban.

Posle uplate neophodno je da nam na adresu info@komiko.rs pošaljete vaše podatke, pošto banke često dostave samo delimičnu informaciju o uplatniku.

Pretplata traje do 15. februara 2021.

Kao što je već i tradicija, pretplatnici će na poklon dobiti print sa motivom iz ovog izuzetnog bajkovitog ostvarenja, delo Sirila Pedrose.

Pošto će izaći u samo 500 primeraka, knjiga neće ići u našu redovnu distributivnu mrežu po knjižarama, već će se pored pretplate po objavljivanju moći nabaviti samo u striparnicama, i pojedinim knjižarama koje dostojno tretiraju strip.Нема коментара:

Постави коментар

Tex Nuova Ristampa #465

Scenario: Mauro Boselli Crtež: Carlo Raffaele Marcello Naslovnica: Claudio Villa