петак, 22. октобар 2021.

Golconda - obaveštenje!

 


Dragi prijatelji!

Nema Sajma Knjiga, ali zato GOLKONDA najavljuje početak SAJMA STRIPA koji će kod nas vanredno, ove godine trajati puna dva meseca, odnosno sve do Nove godine!

Za početak, prigodno dešavanje: SAJAM STRIPA, u sjajnom prostoru paba SAMO PIVO u Balkanskoj 13 u Beogradu, gde pored svih standardnih možete probati i široku lepezu egzotičnih vrsta ovog gorkog nektara, u subotu i nedelju 23-24. oktobra, upravo u terminu kada je sajam knjiga i trebalo da počne!

Na samom početku sajma nećemo imati novih izdanja, trenutno imamo osam knjiga u štampi, koje kasne zbog poznate frke na tržištu papira, tako da će u narednih 10-15 dana pristići svi najavljeni naslovi, a možda i poneko iznenađenje, te tokom trajanja sajma očekujte puno zanimljivih poklončića.

U vreme trajanja sajma, sva Golkondina izdanja moći ćete da kupite po promotivnim cenama, a samo ovaj put, takođe vanredno, pripremili smo i dodatne popuste za komplete i slično, ali o tom potom. Naravno, svaki naslov i akcija biće najavljeni blagovremeno kako biste mogli da obezbedite najbolju varijantu za sebe...

Svratite u subotu i nedelju u SAMO PIVO, da malo popričamo i podružimo se...

Puno pozdrava iz Golkonde!


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio