петак, 18. децембар 2020.

ČK PREDSTAVLJA - Veliki Mrtvac 2

 PRVI TALAS NOVOGODIŠNJE STRIPOMANIJE!

„VELIKI MRTVAC 2“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 2.000 dinara


Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 264
Štampa Kolor
Serijal STARI KONTINENT


PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

SVET JE UNIŠTEN, ALI POTRAGA ZA ISTINOM NE POSUSTAJE.

PREŽIVEVŠI ZEMLJOTRES koji je uništio Pariz, Polina i Gael na sve načine pokušavaju da se vrate u Bretanju. Usput se sreću s podozrivim i agresivnim sunarodnicima, koji se sve više udaljuju jedni od drugih i bivaju sve preplašeniji. Situacija iz trena u tren postaje sve gora i uopšte nije lako dospeti do Bretanje... u kojoj je, kao i u ostatku sveta, sve uništeno. Tamo Blanš, koja se probija kroz ruševine sa Ervanom, polako otkriva prirodu veze koja je spaja s Tamom, čudnovatim dečakom iz drugog sveta. Za to vreme, Ervan ispituje obim njenih uznemirujućih moći...

Uzbudljiva postapokaliptična avantura u dva sveta nastavlja se dok protagonisti, suočeni s dramatičnom sudbinom, pokušavaju da povežu deliće zagonetke koja je dovela do velikog uništenja.

„Veliki Mrtvac 2“ na Letećem je startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu (radnim danima do 17 časova) i na našem sajtu po ceni od 2.000 dinara, od petka, 18. decembra, do nedelje, 27. decembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.250 dinara, a u ostalim knjižarama 2.999 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio