уторак, 8. децембар 2020.

ČK PREDSTAVLJA - Asteriks knjiga 9

 KOMPLETIRAN SERIJAL ASTERIKS U 12 TOMOVA!

ASTERIKS - knjiga 9 na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.340 dinara


Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 144
Štampa Kolor
Serijal ASTERIKS


Objavljivanjem devetog toma Asteriksa konačno smo kompletirali serijal od 12 knjiga (koji čine integerali sa po 3 epizode) i time je završen dvoipogodišnji projekat u kojem smo svi uživali. Naravno da ovo nije kraj – već za Novu godinu stiže nam epizoda broj 38, a za narednu godinu spremamo vam puno Asteriks iznenađenja!


PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Asteriks 9 - epizode 25-27:

XXV EPIZODA Podeljeno selo
Negde u Galiji nalazi se selo koje je sasvim nalik Asteriksovom, osim što su njegovi stanovnici razjedinjeni i posvađani. Kao takvi, oni su lak plen za svakog zlonamernog čoveka.

XXVI EPIZODA Asteriksova odiseja
Aspiriniksu nedostaje ključni sastojak za čarobni napitak. Asteriks i Obeliks kreću u veliku avanturu kako bi ga nabavili.

XXVII EPIZODA Asteriksov sin
Obeliks veruje da decu donose rode i da ih ponekad isporuče na pogrešnu adresu. Time objašnjava iznenadnu pojavu bebe na Asteriksovom pragu. Istina je, međutim, mnogo složenija i mračnija.

„Asteriks knjiga 9“ na Letećem je startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara, od srede, 9. decembra, do subote, 12. decembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio