понедељак, 21. септембар 2020.

SEDAM ŽIVOTA KOPCA 1

 REMEK-DELOM EVROPSKOG STRIPA

Na Letećem startu u okviru SEPTEMBARSKE STRIPOMANIJE po ceni od 1.800 dinara


Format 20,8 x 29,7 cm

Povez Tvrd

Broj strana 208

Štampa Kolor

Serijal STARI KONTINENT


U doba vladavine kralja Anrija IV odmotava se ova čudesna životna prica mlade Arijan de Troil, ćerke barona Ivona de Troila iz Overnje, od samog njenog rođenja do zrelih godina, i neobično se prepliće sa sudbinom misterioznog maskiranog odmetnika po imenu Kobac, kao i sa sudbinom čitave Francuske i njenog prestola, kojem stalno prete razne opasnosti.

U dva toma, u kojima je sakupljeno svih sedam epizoda slavnog serijala, u maniru najboljih i najprefinjenijih frankobelgijskih istorijskih stripova, mešavinom avanture, istorijskih činjenica i živopisnih, bogato oslikanih karaktera, u ovoj priči se ukrštaju sudbine raznih stvarnih i izmišljenih likova poteklih iz pera scenariste Patrika Kotjasa i crtača Andrea Žuijara i iznosi se prava „ljudska komedija“ iz vremena vladavine Anrija IV i Luja XIII.


PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_7%C5%BEivota.pdf

„SEDAM ŽIVOTA KOPCA“ je na Letećem startu u okviru SEPTEMBARSKE STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.800 dinara, od srede, 23. septembra, do subote, 26. septembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.000 dinara, a u ostalim knjižarama 2.699 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio