четвртак, 22. април 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Betmen: Godina nulta

 ČETVRTI TOM VELIČANSTVENOG SNAJDEROVOG I KAPULOVOG SERIJALA (THE NEW 52)!

„BETMEN: GODINA NULTA“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 2.000 dinara!


Format 15,8 x 24 cm
Broj strana 400
Serijal DC GOLD
Junak Betmen

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

ROĐENJE ŠIŠMIŠA

Pre no što je počelo doba superheroja – pre nego što je Betmen raširio krila ne bi li zaštitio nevine i kaznio zlotvore – Brusa Vejna, bludnog sina grada Gotama, već godinama niko nije video. Ali Brusu je taj veo tame bio neophodan. Patrolirajući ulicama Gotama pod maskama, započeo je karijeru bezličnog osvetnika... Ali kada superzlikovac zvani Zagonetač izazove nestanak struje u celom Gotamu, samo je pitanje vremena kada će ostali kriminalci izroniti iz mraka...

Betmen i Džim Gordon moraju da sklope nelagodno partnerstvo kako bi spasli Gotam ne samo od Zagonetačevih izopačenih mentalnih igara, već i od mnogo perfidnijeg ali podjednako smrtonosnog neprijatelja – Doktora Smrti.

„BETMEN: GODINA NULTA“ na Letećem je startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Čarobna knjiga“ u TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 2.000 dinara, od petka 23. aprila, do četvrtka 29. aprila 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.250 dinara, a u ostalim knjižarama 2.999 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio