петак, 7. април 2023.

GOLCONDA / NATAN NEVER #8 (epizode 22-24)

 


Dragi prijatelji,

Osma knjiga legendarnog Bonelijevog SF serijala NATAN NEVER, koji zajedničkim snagama objavljujemo s našim dragim kolegama iz izdavačke kuće FORMA B je konačno pred nama!

Neustrašivi agent agencije “Alfa” će uz pomoć čudne drvene maske pokušati da razlikuje ljude od demona, otkriti tajnu mutagena na zabačenom ostrvu punom dinosaurusa i pokušati da oslobodi prijateljicu iz kandži zlokobnih otmičara.

U ovoj knjizi, koju scenaristički čitavu potpisuje jedan od trojice Natanovih "otaca" - Antonio Sera, čekaju vas epizode 22, 23 i 24 po originalnom rasporedu.

Još jedna novina (koja se možda neće svideti svima) a kojom počinjemo da se bavimo upravo od ovog broja je: BORBA PROTIV NEČITANJA STRIPOVA!

Naime, jedno vreme (a možda i skroz trajno) naša kolekcionarska izdanja nećemo pakovati u zaštitnu foliju, jer onda imaju tendenciju da samo stoje na policama, bez otvaranja ili čitanja.

Prednosti ovakvog razmišljanja su velike, između ostalog, više će se diskutovati o samim pričama, a tu je i prevencija mogućnosti da neka knjiga ima štamparsku grešku, pa posle kada se ista rasproda možemo samo da se uhvatimo za glavu... 

Uživajte u novim epizodama vašeg omiljenog specijalnog agenta, već dostupnim po striparnicama u Beogradu i online kod nas na sajtu (koji, gle čuda, usprkos lažnim objavama, i dalje radi...), a koliko od sutra i drugde, širom Srbije po ceni od 1.700 dinara za tri sjajne epizode čistokrvnog SF-a!


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio