петак, 7. април 2023.

GOLCONDA / JULIA #27 (epizode 79-81)

 


Dragi prijatelji,

ovog meseca (konačno) nastavljamo i sa objavljivanjem JULIJINIH avantura!

Na redu je knjiga 27, a u njoj epizode 79, 80 i 81 po originalnoj Bonelijevoj numeraciji.

Ovaj trobroj je rezervisan za Julijine susrete s prošlošću - družiće sa starim prijateljima iz škole, potom pokušati da popravi odnose s otuđenom mlađom sestrom, da bi na kraju (možda) rasplamsala vatru stare studentske ljubavi. Takođe, neuobičajeno za našu junakinju, mnogo će putovati iz svog Garden Sitija, najpre u Francusku da bi prisustvovala kongresu kriminologa i čuvenoj pariskoj nedelji mode, a potom i u hladne planine Viskonsina. Naravno, usput će rešiti i tri komplikovana zločina, u pričama koje kao i uvek potpisuje veliki majstor Đankarlo Berardi.

Slučaj je odredio da u ovoj knjizi bude čuvena epizoda 80 na kojoj je kod Bonelija debitovao veliki Ernesto Garsija Seihas, a koji nas je, nažalost, zauvek napustio pre nekoliko dana.

Slava ti, majstore, pamtićemo te, između ostalog, po mnogim epizodama kojima si ukrasio Teksove avanture, ali i po ovoj sjajnoj epizodi koja je pred nama po prvi put.

Već dostupno po striparnicama u Beogradu i online kod nas na sajtu (koji, gle čuda, usprkos lažnim objavama, i dalje radi...), a koliko od sutra i drugde, širom Srbije po promotivnoj ceni od 1.520 dinara za čitavih 390 strana odličnog krimića!


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio