четвртак, 9. март 2023.

BADI LONGVEJ #2 (epizode 5-8)

 


Dragi prijatelji,

došlo je vreme da počnemo da vam predstavljamo naslove iz naše ovomesečne ture. Predstavićemo najpre izdanje koje smo svi mi tako nestrpljivo očekivali!

BADI LONGVEJ, jedan od najsjajnijih bisera francusko-belgijske škole stripa obasjaće i našu ediciju STARA ŠKOLA po drugi put. Proslavljeni autor Derib je, koliko god izgledalo teško, u epizodama koje ćete pročitati u drugom integralu Badijevih pustolovina uspeo da prevaziđe sebe i jedan od najpoetičnijih strip serijala ikada učini još lepšim i boljim.

U novim epizodama, Badijeva porodica se uvećala - sada je tu, pored supruge Činuk i sina Džeremija, i preslatka ćerkica Ketlin. Drugi integral je posvećen baš njima - Džeremi, koga smo upoznali kao nestašno detence, sada je već veliki momak, koji s ocem redovno ide u lov, a Ketlin polazi s Badijem u potragu za njegovim vernim konjem Druškanom. I ovog puta, knjiga je obogaćena fantastičnim dodatnim ilustracijama i pratećim tekstovima o genijalnom Deribu.

BADI LONGVEJ 2, u luksuznom povezu, punom koloru i najkvalitetnijoj opremi, već od danas možete kupiti u nekoj od vaših omiljenih striparnica.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio