уторак, 25. децембар 2018.

Konačni smak #1 i #2





Konačni smak 1-2 od 24. decembra na Letećem startu po ceni od 1.200 dinara po tomu!

Kompletiran serijal SMAK! Svih 7 tomova s popustom od 33%!

Nakon nešto više od godinu dana intenzivne izdavačke aktivnosti, pred vama je finale izuzetnog stripskog poduhvata, serijala Smak, prikladno nazvano – Konačni smak!

Sedam tomova uzbudljivog putovanja kroz ključne tačke DC mitologije (Smak bezbroj svetova 1–2, Beskrajni smak 1–2, uključujući i neformalni uvod Krizu identiteta, i Konačni smak 1–2) vodilo je naše čitaoce od prekretnice između bronzanog i modernog doba stripa, sredinom osamdesetih, do ostvarenja koja su nastajala u prvoj deceniji ovog veka. U radu na ovim velikim, složenim pričama, videli smo generacije najtalentovanijih scenarista i crtača koje je američka strip-scena iznedrila i bili svedoci narativne i vizuelne evolucije superherojskog žanra tokom nekoliko desetleća.

Superheroji su se u tom periodu drastično izmenili: od klasičnih heroja koji jasno razlikuju dobro od zla u Smaku bezbroj svetova, preko njihovih mračnijih i nesigurnijih, manjkavih verzija iz Beskrajnog smaka, do Granta Morisona koji nam u Konačnom smaku nudi postmodernu mitologizaciju superheroja, pitajući se kakvi heroji moraju biti u svetu u kome je zlo pobedilo.

Konačni Smak 1 i 2

ŠTA SE DOGODI KAD ZLO POBEDI?

Antiživotna jednačina. Vrhovno oružje. Matematička formula koju je stvorio Darksajd, gospodar zla, i koja će potčiniti stvarnost i uništiti sam pojam slobodne volje, porobivši sve koji su joj izloženi.

Nakon konačne bitke novih bogova, Darksajd je pao kroz vreme i obreo se na Zemlji, gde prikuplja silnu vojsku superzlikovaca kojima naređuje da eliminišu najveće pretnje po njegov plan. Marsovski Lovac, Zeleni Fenjer – Hal Džordan, Betmen, Supermen, Čudesna Žena i drugi najveći heroji univerzuma stupiće u najvažniju borbu svih vremena, kad vreme i prostor prestanu da postoje, a samo tkanje stvarnosti počne da se raspliće...

Sva nova izdanja, kao i knjige na akciji u okviru STRIPOMANIJE možete kupiti na našem sajtu www.carobnaknjiga.rs, u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu i klubu čitalaca „Čarobne knjige“ „Bulevar books” u Novom Sadu.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio